Nytår

Kære læser

Velkommen til min blog.

Det er ikke helt ubevidst, at dette år skulle skydes i gang med at invitere dig indenfor i min skrivende verden af litterære og kulturelle inputs, krydret med causerier over hverdagen og anelse samfundsengagement.

Jeg har, i nogle år, sideløbende med mit job, haft stor interesse i og opøvet kompetencer i skrivekunst, som kommer til udtryk i bogskrivning. Hertil skal pennen holdes varm. Det kan denne blog.

Du må gerne surfe videre rundt for at få mere indsigt i bloggen. Den er stadig ny og vil med garanti udvikle sig hen ad vejen.

Jeg glæder mig til at vise dig min web-dagbog og håber på at kunne fængsle dig til genkig og evt dialog.

 

Et nyt år er skudt ind

Alt skydes af, bruges op og festes ud, det vi kan grundet denne vinters Corona.

Fra direktiver eller anbefalinger må vi kun fejre nytåret med få personer.

I den røgfyldte luft står jeg sammen med min kæreste og tænker på min søn, der fejrer nytåret med sin far. Tænker på, hvad det nye år mon bringer.

Nytåret er som en renselsesproces. Alt begynder forfra.

De gyldne dråber i de klare glas med lyskæden, der stråler sine lys i champagnen.

Jeg bringes altid i en speciel stemning denne dag på året. I et kort øjeblik rammes jeg af eftertænksomhed, et stjerneskud af en tankerække og udefinerbare følelser.

Som med et fingerknips foran mig bringes jeg hurtigt tilbage til de virkelige rester af fyrværkeribrag og baggrundslyd af feststemning og højt humør.

Retorisk har jeg været med på “Har du nogen nytårsforsæt?”, og har da også forsøgt at målrette mine egne visioner. Men jeg er kommet dertil, at hvad end vi gør, så drejer livet nu nok i den retning, det gør. Jeg forsager ej heller alkohol i en “Hvid januar” af den simple årsag; hvorfor? Jeg har hverken skrumpelever eller indtaget atlantiske mængder af alkohol i hele december måned, så hvorfor? Bliver jeg mere ren i krop og sjæl af en måneds asketisk livsførelse. Jeg vil ikke med sammenbidt Kaj-ansigt sige nej, men holder mig til uvist.

Jeg nyder 1. januar med en traditionsrig gåtur, hvor jeg hilser på alle modgående, efterfulgt af hele TV-pakken med Nytårskoncert fra Wien og skihop fra Garmisch-Bartenkirchen.

Så er jeg klar til et nyt år.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om forfatteren
Annemette Bo Remmen

58 somre. Mor. Livsnyder, sprogentusiast, næres ved alt kulturelt og lærer i daglig virke.
Velkommen indenfor til min blog, Læseunivers og AltanErLiv.

Seneste indlæg